Szeptember 2020  << >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Ez következik

Aktuális

Bővebben...Az elmaradó Jose Carreras koncert jegyeinek visszaváltására, illetve a jegyárba befektetett pénzösszeg felhasználására több lehetőséget kínál Önöknek a Bartók Plusz Operafesztivál.

Bővebben...Miskolc városa és a Bartók Plusz Operafesztivált szervező Miskolci Operafesztivál Kft. úgy döntött: azon túl, hogy az online jegyforgalmazón és a miskolci jegyirodán keresztül biztosítja a jegyek szabályszerű visszaváltását, a miskolci kulturális élet szereplőit támogató lehetőséget is ajánl a kultúraszerető, Miskolc városát támogatni akaró barátai és vendégei számára.

Bővebben...Az opera népszerűsítésének új útján indult el a Bartók Plusz Operafesztivál 2012-ben. Az akkor megfogalmazott művészeti koncepciójában központi helyet kapott a közösségi kultúrában műfajt terető "Ezrek operája" sorozat, amely a világ operairodalmának halhatatlan remekműveit mutatja be ingyenesen látogatható előadásokon a fesztiválnak otthont adó város, Miskolc utcáin, közterein. A Bartók Plusz ezzel meghirdette: "Legyen az opera mindenkié!"

Bővebben...A Bartók Plusz Operafesztivál "A jövő kulcsa" elnevezésű operaíró versenye a ma élő zeneszerzőknek máshol még be nem mutatott operáit állítják a figyelem középpontjába, Színvonalas, mindeddig ismeretlen műveket, amelyekkel a remények szerint a közönség széles rétegét lehet megnyerni a kortárs opera számára. A versenygyőztes darabokat a Bartók Plusz Operafesztivál teljes egészében, zenekari kísérettel mutatja be a pályázat évét követő fesztiválon.

emmi logo 80px miskolc cimer fel 80px nka csak logo rgb 80px    

Copyright © 2016 Miskolci Operafesztivál Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!  |   Impresszum »  |  Közérdekű információk »Adatkezelési tájékoztató »

↑ Top

facebook